Kā kādu bloķēt vietnē Snapchat

Snapchat ir sociālais tīkls, kas vislabāk atspoguļo parastākās sarunas aci pret aci. To var aplūkot, izmantojot tādu dārgu mirkļu prizmu kā ceļojumi, saruna, svinības, ģimenes mirkļi ... Vai arī kā ikdienas darbības, kuru ilgums ir īss un kuras kļūst par atmiņām.




Snapchat ir sociālais tīkls, kas vislabāk atspoguļo parastākās sarunas “aci pret aci”. To var aplūkot, izmantojot tādu dārgu mirkļu prizmu kā ceļojumi, sarunas, svinības, ģimenes mirkļi ... Vai arī kā ikdienas darbības, kuru ilgums ir īss un kuras kļūst par atmiņām. Dzīves mirkļi kļūst tikai par Snap - kas pazūd. Viņi nāk pie mums dabiski, kā arī mīlestība izmantot šo lietojumprogrammu.



Snapchat lietotnei multivides satura koplietošanai, kas pazudīs drīz pēc lasīšanas, ir slikta reputācija. Tieši pasaules dominējošā viedokļa dēļ tas kalpo tikai provokatīvu fotogrāfiju apmaiņai. Tāpat kā citi pakalpojumi, būtība ir īsa videoklipa (10 sekundes) fotografēšana vai filmēšana. Jūs varat kopīgot savu saturu ar draugiem, lai pēc atvēršanas saturs būtu redzams tikai vienu reizi. Jūs varat uzņemt attēlu ar īsu un video ierakstīšanu, ilgi nospiežot apli, kas atrodas paneļa apakšējā daļā.

Pēc satura izveidošanas jūs varat uzrakstīt tekstu vai uz tā kaut ko uzzīmēt. Visbeidzot, norādiet satura ilgumu, kas nozīmē, ka, tiklīdz jūsu draugs atver šo saturu, viņš to vairs nevarēs redzēt. Noklikšķiniet uz bultiņas un atlasiet adresātu, un saturs tiks nosūtīts adresātam. Turklāt viņiem ir tas, kad viņi atvērs saturu un vai tas sniegs atbildes uz jūsu Snapchat.



Snapchat, tāpat kā lielākā daļa citu sociālo mediju lietojumprogrammu, piedāvā ērtu funkciju, lai bloķētu ikvienu, kurš jūs kaitina. Un tā ir ērta iespēja, īpaši, ja daudzi cilvēki jūs kaitina un ar kuriem jūs nevēlaties kopīgot vai saņemt jebkāda veida saturu.

Ja jūs interesē, kādā veidā jūs varat bloķēt kādu lietotnē Snapchat…

Lūk, kā jūs kādu bloķējat vietnē Snapchat

  1. Pirmais solis ir tālrunī atvērt Snapchat lietojumprogrammu. Bloķēšanas iespēja ir iespējama tikai ar Snapchat lietojumprogrammu, nevis ar vietni.
  2. Ekrāna apakšējā labajā stūrī Snapchat lietojumprogrammā ir nolaižamā izvēlne. Noklikšķinot uz šīs pogas, tiks atvērts draugu saraksts.
  3. Ritinot draugu sarakstu, jūs varat atrast un izvēlēties personu, kuru vēlaties bloķēt.
  4. Noklikšķinot uz drauga vārda, kuru vēlaties bloķēt, tas parādīs trīs iespējas. IOS, kā arī Android ierīcēs trešā iespēja ir “Bloķēt”. Noklikšķiniet uz pogas Bloķēt, lai bloķētu kaitinošo personu.
  5. Atgriežoties draugu sarakstā, jūs redzēsiet, ka bloķētajai personai virs viņas vārda ir liela sarkana ikona LOCKED.
Kā kādu bloķēt snapchat
Caur: snapchat.com

Tomēr Snapchat lietotājam ir tiesības papildināt jūsu kontaktu sarakstu, pat ja jums nav zināmas šādas darbības. Ja nezināt, kur viņi pievieno fotoattēlus vai vienkārši nevēlaties ar tiem kopīgot fotoattēlus, varat arī bloķēt šo personu. Saglabājiet savu Snapchat vēsturi privātu, veicot pāris vienkāršus un efektīvus soļus.



Kā bloķēt lietotāju, kurš jums pievienojās

1 solis : Kad saņemat paziņojumu, ka kāda persona vēlas jūs pievienot savam kontaktu sarakstam, atlasiet opciju Es pievienoju.

2 solis : Dodieties uz apkopoto sarakstu un atrodiet personas vārdu.

3 solis : Kad esat atradis šīs personas vārdu, pieskarieties zobrata ikonai, kas tiks parādīta vārda labajā pusē.

4 solis : Noklikšķiniet uz opcijas Bloķēt un aizturēt šo personu, lai varētu nosūtīt vairāk momentuzņēmumu vai skatīt jūsu vēsturi.

Papildu lasīšana : Kā jūs zināt, vai kāds jūs bloķēja vietnē Snapchat ?

Cilvēki nesaņems paziņojumus, kas jau ir iekļauti jūsu bloķēšanas sarakstā. Viņi sapratīs, ka jūs tos bloķējāt, kad viņi pārbauda viņu kontaktu sarakstu - jūsu vārds tur neparādīsies. Turklāt, kad jūs kādu bloķējat, jūsu darbība pārtrauks rādīt citas personas spēku.

tinder profils

Snapchat glabā visu bloķēto personu vēsturi, kas var būt noderīga funkcija kļūdu novēršanai ... Pilns to personu saraksts, kuras ir bloķētas Snapchat, ar laiku, kas pieejams konfigurācijas panelī. Tas ir ērts rīks, ja vēlaties atbloķēt dažus kontaktus vai esat kļūdaini bloķējis draugu.

Lai skatītu bloķēto kontaktu sarakstu, pieskarieties zobrata ikonai, kas atrodas jūsu profila augšējā labajā stūrī. Jūs saņemsiet nolaižamo izvēlni. Atveriet sadaļu Konta darbības un izvēlieties Bloķēts. Tādā veidā jūs redzēsiet visu bloķēto Snapchat lietotāju sarakstu. Nospiežot X zīmi, tas nekavējoties atbloķē cilvēkus, ļaujot viņiem vēlreiz nosūtīt tekstus un attēlus.